Systematisk straffet av staten

"Som borger i Norge føler man seg trygg på at hvis man blir syk, vil man få nødvendig behandling ved et av våre sykehus. Det forventet også jeg da jeg ble alvorlig syk. Jeg vil presisere at jeg i utgangspunktet er en overbevist talskvinne for den nordiske velferdsstatens grunnpilarer. Denne holdningen er imidlertid blitt kraftig utfordret gjennom åtte års opplevelser med den norske helseforvaltningen, og det skulle bli en svensk forsker som skulle redde livet mitt, ved et svensk offentlig sykehus. "

En god stund nå har jeg jeg jobbet med en artikkel til nettstedet Radikal Portal.

Det var Wibeke Bergheim i Tromsø som utfordret meg og som hadde fått klarert med redaksjonen, at tema om min kamp for behandling og min kamp i helseforvaltningen var relevant for en artikkel på nettstedet.

Redaktør Vegard Velle ga til slutt redigeringshjelp, slik at mitt utkast kunne publiseres.

Det har vært utrolig krevende å skrive denne kortfattede oppsummering fordi jeg har måttet både gjenoppleve og distansere meg til prosessen, transplantasjonen, rettssaken, lobbyarbeidet og den personlige krenkelsen.

På grunnlag av artikkelen har jeg nå pånytt fått kontakt med opposisjonen i Stortinget.

 

https://radikalportal.no/2016/01/12/frisk-tilbake-i-full-jobb-og-systematisk-straffet-av-staten/

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hannastamceller

hannastamceller

55, Oslo

"My luck hasn`t run out yet." - Keith Richards. Jeg er fysioterapeut og arbeidsmiljørådgiver.Jobber ved Arbeidstilsynet Oslo som seniorinspektør. Jeg jobbet med omfattende lobbyarbeid i over 3 år for å få til en autolog stamcelle transplantasjon for min ms. Det lykkes meg og jeg er nå ikke syk lengre, men kun lettere funksjonshemmet etter tidligere MS.

Kategorier

Arkiv

hits