Tildelt årets MS-pris - 7.nov

Jeg fikk hyggelige ord med på veien under overrekkelse av prisen 7.11. både fra styreleder i MS-forbundet, Lars Ole Hammersland og generalsekretær Mona Enstad.

I min takketale fikk jeg sagt at oppmerksomheten rundt behandlingsmetoden har vokst enormt siden jeg ble transplantert i 2011.

Det er etablert omfattende internasjonale og nasjonale nettverk som ikke eksisterte da jeg startet på min forunderlige reise i 2006,  Den gang var det ikke mulig å rådføre seg verken med spesialisthelsetjenesten eller kompetansesenteret. Denne situasjonen er tildels i endring nå.

Jeg poengterte at Norge nå står i en særstilling fordi enkeltpersoner og MS-forbundet har fått temaet opp på den helsepolitiske dagsorden.

Jeg fikk presisert at det likevel er en medisinsk skandale at denne behandlingsmetoden ikke er tatt i bruk mye tidligere i Norge.

Prisen er først og fremst en oppmuntring og gir energi til fortsatt påvirkningsarbeid.

http://www.ms.no/nyheter/120-tillitsvalgte-samlet-da-hanna-fikk-ms-prisen

 

Børge fremfører Tom Petty`s "I won`t back down." 

 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hannastamceller

hannastamceller

55, Oslo

"My luck hasn`t run out yet." - Keith Richards. Jeg er fysioterapeut og arbeidsmiljørådgiver.Jobber ved Arbeidstilsynet Oslo som seniorinspektør. Jeg jobbet med omfattende lobbyarbeid i over 3 år for å få til en autolog stamcelle transplantasjon for min ms. Det lykkes meg og jeg er nå ikke syk lengre, men kun lettere funksjonshemmet etter tidligere MS.

Kategorier

Arkiv

hits