Foredrag i Danmark - Skanderborg

På førstkommende torsdag 29. oktober skal jeg besøke «Dansk Handicaporganisation» i avdeling Skanderborg, som er en paraplyorganisasjon for 33 organisasjoner. Til dette lokalarrangement er også Børge invitert, da de hadde lyst på musikk og trubadur etter det faglige.

Jeg som har undervist og holdt foredrag for små og store forsamlinger i over 20 år kjenner nå på at jeg er tiltakende nervøs, fordi det kommer til å være slekt, kompiser og studiekamerater tilstede.

Det er min danske studiekamerat og venninne, Ketty som har promotert og anbefalt tema og konsept for organisasjonen i Skanderborg. Uten hennes initiativ og samarbeid med lederen for organisasjonen hadde ikke dette blitt arrangert. Så tusen takk Ketty.

 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hannastamceller

hannastamceller

55, Oslo

"My luck hasn`t run out yet." - Keith Richards. Jeg er fysioterapeut og arbeidsmiljørådgiver.Jobber ved Arbeidstilsynet Oslo som seniorinspektør. Jeg jobbet med omfattende lobbyarbeid i over 3 år for å få til en autolog stamcelle transplantasjon for min ms. Det lykkes meg og jeg er nå ikke syk lengre, men kun lettere funksjonshemmet etter tidligere MS.

Kategorier

Arkiv

hits