Nå må helseministeren svare - Freddy De Ruiter presser på

I juni hadde jeg møte med Freddy De Ruiter og Tove Karoline Knutsen i AP/Helse- og Omsorgskomiteen angående refusjon av behandlingskostnadene ved utenlandsbehandling, hvor jeg var henvist fra Ullevål sykehus.

I mellomtiden har det vært hektiske tider og valgkamp.

I dag skriver VG om en del andre personer som  også står igjen med en stor regning etter transplantasjon og om spørsmål Freddy de Ruiter har sendt helseministeren.

"Stortingsrepresentant de Ruiter mener tiden er overmoden for å se på MS-behandlingen med nye øyne. Han forstår ikke mekanismene som holder igjen og tvinger pasientene utenlands for stamcelletranplantasjon for egen regning."

"Hvis resultatene er så gode som det påstås,da er det vanskelig å forsvare at enkeltmennesker blir sittende med regningen. Folk får bedre liv, noen kommer til og med i jobb igjen. Jeg mener at helseministeren raskest mulig må skaffe oss en oversikt over pasientene som har fått gjennomført dette."

 

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/helse-og-medisin/ms-behandling-fikk-ufoere-martin-tilbake-i-jobb-naa-maa-helseminsteren-svare/a/23531577/

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hannastamceller

hannastamceller

55, Oslo

"My luck hasn`t run out yet." - Keith Richards. Jeg er fysioterapeut og arbeidsmiljørådgiver.Jobber ved Arbeidstilsynet Oslo som seniorinspektør. Jeg jobbet med omfattende lobbyarbeid i over 3 år for å få til en autolog stamcelle transplantasjon for min ms. Det lykkes meg og jeg er nå ikke syk lengre, men kun lettere funksjonshemmet etter tidligere MS.

Kategorier

Arkiv

hits