kollegabrev til Helseministeren

Mine kolleger i Arbeidstilsynet, ved leder for den tidligere støttekomiteen har skrevet et åpent brev til Bent Høie (H), der han ber helseministeren rydde opp og vurdere min sak pånytt.

Min kollega skriver blant annet:

«Et offentlig helsevesen bør betale for utgifter til behandling av pasienter som blir henvist fra sykehus. Hanna har kjempet seg ut av sykdom og et liv som ufør, avhengig av dyre medisiner, og er tilbake som skattebetaler i 100 prosent stilling, til glede for vårt og andres arbeidsmiljø. Til tross for Hannas utrettelig innsats både for egen og andre MS-pasienters mulighet til å få denne behandlingen sitter hun fortsatt igjen med en stor regning. Det er etter min mening urimelig.»

http://www.tv2.no/2015/07/26/nyheter/stamcellebehandling/hanna-vesterager/ms/7184277

Det er svært hyggelig og rørende at en kollega engasjerer seg på denne måten. Nå får vi se hvilket svar han får fra helseministeren.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hannastamceller

hannastamceller

55, Oslo

"My luck hasn`t run out yet." - Keith Richards. Jeg er fysioterapeut og arbeidsmiljørådgiver.Jobber ved Arbeidstilsynet Oslo som seniorinspektør. Jeg jobbet med omfattende lobbyarbeid i over 3 år for å få til en autolog stamcelle transplantasjon for min ms. Det lykkes meg og jeg er nå ikke syk lengre, men kun lettere funksjonshemmet etter tidligere MS.

Kategorier

Arkiv

hits