Høyesteretts ankeutvalg har avvist min anke. Staten har talt

«Dette er en vond dag for den alminnelige rettsoppfattelse, og for MS-syke og andre med autoimmune lidelser. Det er regjeringens byråkrater og Legemiddelindustrien som bestemmer over vår helse. Høyesteretts ankeutvalg har bestemt at byråkrater kan mer om medisin enn Europas fremste spesialister på stamcelletransplantasjon. At dommen fra lagmannsretten opprettholdes demonstrerer en arrogant avgjørelse og en maktdemonstrasjon fra statens side, sier Vesterager til Dagens Medisin.»

Nå kommer jeg ikke videre i rettssystemet i Norge. Resultatet plager meg og jeg forstår vitterlig ikke at det er mulig i et rettssamfunn å straffe meg for å ta ansvaret sammen med min henvisende lege, for å bli frisk og for å holde meg i arbeidslivet. Jeg begynner å forstå at folk får et bittert forhold til det norske samfunn og rettssystemet. Saken får store konsekvenser for mange. Som det politiske menneske jeg er, vil jeg forsøke å jobbe videre politisk sammen med andre som ventet på et positiv resultat i det norske rettsvesenet. Vi har noen ideer.

Det er mange som oppfordrer meg til å undersøke mulighetene for å få vurdert rettsavgjørelsen i Den Europeiske Menneskerettsdomstolen i Strasbourg. Menneskerettsdomstolen i Strasbourg har som primæroppgave å påse at de menneskelige rettighetene til enkeltindividet blir respektert av myndighetene i de internasjonale stater som kan være medlem og har undertegnet avtalen.

For den som føler seg direkte tråkket på, som mener seg å ha lidd stor urett, som ikke når fram med legitime krav i våre domstoler, så kan Den Europeiske Menneskerettsdomstolen i Strasbourg være redningen.

Derfor vil jeg selvsagt vurdere denne muligheten og diskutere dette med min advokat og andre kloke personer.

http://www.dagensmedisin.no/nyheter/hoyesterett-avviser-anken-av-ms-sak/

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hannastamceller

hannastamceller

55, Oslo

"My luck hasn`t run out yet." - Keith Richards. Jeg er fysioterapeut og arbeidsmiljørådgiver.Jobber ved Arbeidstilsynet Oslo som seniorinspektør. Jeg jobbet med omfattende lobbyarbeid i over 3 år for å få til en autolog stamcelle transplantasjon for min ms. Det lykkes meg og jeg er nå ikke syk lengre, men kun lettere funksjonshemmet etter tidligere MS.

Kategorier

Arkiv

hits