MS-forbundet anbefaler å signere opprop

«? Vi anfører at tingrettens vurderinger er korrekte, og at saken har prinsipiell betydning. Høyesterett vil sannsynligvis bruke 4-8 uker til å vurdere om saken skal slippe inn, sier Gunnheim til Dagens Medisin.»

http://www.dagensmedisin.no/nyheter/anker-ms-sak-til-hoyesterett/

«MS-forbundet støtter Vesteragers krav om å få refundert utgiftene til stamcelletransplantasjonen i Sverige.

- Oslo universitetssykehus mente i 2011 at det ikke var noe forsvarlig behandlingstilbud for Vesterager i Norge. Når sykehuset derfor henviser henne til Sverige, bør det norske helsevesenet dekke hennes utgifter, sier Mona Enstad, generalsekretær i MS-forbundet.»

 http://www.ms.no/nyheter/gir-ikke-opp-anker-til-hoeyesterett

http://www.opprop.net/avvisdommen

Rett til å bli frisk! Avvis dommen fra Borgarting lagmannsrett!

4 kommentarer

Liv Genevieve Lesoil

23.01.2015 kl.13:20

MS pasienter har rett til å bli frisk!

Liv Genevieve Lesoil

23.01.2015 kl.13:22

Hannah bør få dekket utgiftene til stamcellebehandlingen !

Britt

24.01.2015 kl.06:40

Hannah HAR rett til å få dekket sin investering i egen helse slik at hun kan tjene fellesskapet. Staten tjener også på dette siden hun sparer staten for uføretrygd og tjener ved å betale skatt av sin arbeidsinntekt.

inger tove tveita

24.01.2015 kl.08:37

Norge bør dekke Hannas behandlingsutgiftene for MSen. Staten går i pluss, uføretrygd spares, skatt av arbeidsinntekt betales .Ms pasienter bør ha rett til eksiterende behandling.

Skriv en ny kommentar

hannastamceller

hannastamceller

55, Oslo

"My luck hasn`t run out yet." - Keith Richards. Jeg er fysioterapeut og arbeidsmiljørådgiver.Jobber ved Arbeidstilsynet Oslo som seniorinspektør. Jeg jobbet med omfattende lobbyarbeid i over 3 år for å få til en autolog stamcelle transplantasjon for min ms. Det lykkes meg og jeg er nå ikke syk lengre, men kun lettere funksjonshemmet etter tidligere MS.

Kategorier

Arkiv

hits